Direct gereed om te wonen

Licht, ruimte en luxe

Met een woonoppervlakte van 137 m² tot 143 m², de vele raampartijen en hoge plafonds van 2,78 meter ontstaan er ruime en lichte twee-onder-een- kapwoningen. Licht, ruimte en luxe komt op de begane grond tot uiting in de royale entree, een fraai in te delen woonkamer en een open keuken waar alle voorzieningen standaard zijn inbegrepen. Hoge raamkozijnen en de openslaande deuren nemen de barrière tussen buiten en binnen weg.

Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en een ruime badkamer met luxe sanitair, kranen en tegelwerk gesitueerd. De tweede verdieping is voorzien van een aparte afgesloten ruimte voor de warmtepomp en plek voor de wasmachine en -droger. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid voor een hobbyruimte of als werkplek aan huis.

Alle woningen worden verder woonklaar opleverd met vloerafwerking en behangklare wandafwerking, alles om jouw woonbeleving zo aangenaam mogelijk te maken.

Standaard voorzien van een mooie keuken

‘s Ochtends je eerste kopje koffie met een krantje, een gezamenlijke lunch tussen de middag, of ‘s avonds en in het weekend uitgebreid tafelen met familie of vrienden. Samen genieten doe je in je nieuwe keuken. Alle twee-onder-een-kapwoningen van Hof van Cantrijn worden opgeleverd met een complete keuken, inclusief Siemens inbouwapparatuur. Het grote voordeel? Geen afspraken maken, volledig afgewerkt en geen onzekerheid over lever-tijden. Heerlijk toch? Om deze ruimte zo passend mogelijk in te richten heeft MorgenWonen een fraaie keuken ontworpen in het standaard Woongereedpakket. Wil je liever een upgrade van de keuken? Ook dat is mogelijk met de optionele Woongereedpakketten. Informeer hiervoor bij een van onze adviseurs.

Een verdieping vol luxe

Drie slaapkamers
Via de beklede betonnen trap tref je boven drie heerlijke slaapkamers. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde geeft je de ruimte voor zo’n prachtig groots bed vol met zachte kussens. Hier is het comfortabel wakker worden, ook in de winter. Alle slaapvertrekken in de woning zijn tenslotte voorzien van een fraaie vloer én vloerverwarming. Om het comfort te versterken heeft de hoofdslaapkamer ook een data-aansluiting.

Badkamer
Ook de badkamer is een en al luxe. Wat dacht je van de fraaie douche, het ‘zwevend’ toilet en de grote dubbele wastafel mét onderkast voor je handdoeken. Uiteraard afgewerkt met keramische vloertegels en mooie gladde wanden tot aan het plafond. De vloerverwarming zorgt ervoor dat het geheel behaaglijk warm is. De extra design radiator is ideaal om je handdoeken op te warmen. Heerlijk toch!

 

Tweede verdieping

Een verdieping met vele mogelijkheden

De tweede verdieping is een plek in huis die snel in de vergetelheid raakt. Hoewel een zolder extra ruimte biedt, wordt die ruimte niet door iedereen benut. De zolder is namelijk niet alleen bedoeld om een doos oude spullen op te zetten. Juist van de zolder kun je een hele leuke en functionele extra ruimte maken! Wanneer de kinderen opgroeien, hebben ze misschien behoefte aan een eigen plekje. Zo’n plek kan prima op de zolder gecreëerd worden. Op een speelzolder zijn bijvoorbeeld weinig meubels nodig. Kies voor een grote kast of stoere kist waarde kinderen hun spelletjes en speelgoed in kunnen opbergen. Heb je tieners? Dan maak je van de speelkamer een chillzone met onder andere een tv, media-speler, bank en een schommelstoel. Misschien richt je de zolder liever in als werkplek voor jezelf? Even afgezonderd van familieleden en de rest van het huis. Zorg ervoor dat er veel licht op jouw bureau valt en dat je een stoel hebt die lekker zit! Voor een goede basis hebben wij alvast gezorgd. Zo zijn de wanden behangklaar, wit gespoten afgewerkt en liggen er comfortabele tapijttegels

Kijk gerust uit naar morgen

 

MorgenWonen is de nieuwe standaard van duurzaam en modern bouwen en wonen, zonder concessies te doen aan het woongenot. Wel de lusten van nieuw, modern en duurzaam wonen en zonder lasten. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam als Nul-op-de-meter woning en milieubewust.

Compleet wonen in Hof van Cantrijn
De 26 woningen worden ontwikkeld volgens een innovatief en duurzaam woningbouwconcept. Uniek is de industriële wijze waarop de woningen tot stand komen: de woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is alleen nog een kwestie van monteren. De woning wordt in één dag compleet wind- en waterdicht op de bouwlocatie gemonteerd, waarna de afbouw van de woning kan beginnen.

Hoogwaardige afwerking
Wonen in een woning in Hof van Cantrijn is comfortabel en onbezorgd wonen in een onderhoudsarm huis met een hoogwaardige afwerking. Van de compleet ingerichte keuken met Siemens apparatuur tot de luxe badkamer en van kunststof buitenkozijnen tot triple beglazing (behoudens voordeur en dakramen): alles is erop ingericht om je woonbeleving zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat zit er bij de koop inbegrepen?
Hof van Cantrijn heeft voor de twee-onder-een-kapwoningen een Woon-gereedpakket samengesteld. Standaard is jouw woning al in de vrij op naam prijs voorzien van:

  • Praktisch ingedeelde keuken met luxe Siemens inbouwapparatuur (energielabel A)
  • Een PVC-vloer en behangklare, wit gespoten wanden op de begane grond en eerste verdieping
  • Antraciete vloerbedekking op de trappen
  • Badkamer met luxe sanitair, een fraai wastafelmeubel, een designradiator, een glazen douchewand en hoogwaardige vloertegels
  • Antraciete tapijttegels op de zolderverdieping
  • Tuin op hoogte afgewerkt met terras, een tegelpad, erfafscheiding en een aangebouwde garage

Kies uw stijl
Natuurlijk kun je eigen keuzes maken qua stijl. Zo wordt je nieuwe woning ook echt jouw thuis, met alles nieuw én helemaal in jouw eigen smaak en stijl.

Meerwerkopties
Hof van Cantrijn bied je tevens een aantal meerwerkopties aan:

  • 3 optionele Woongereedpakketten met daarin een andere keuken, een andere kleur PVC-vloer en een andere kleur vloerbekleding
  • Een aantal aanvullende opties voor de badkamer en het toilet
  • Buitenverlichting
  • Dakkapel (n.v.t. bij dwarskap)

Alle mogelijkheden zijn terug te vinden in de koperskeuzelijst.