Een echte duurzame woning, volledig woonklaar

Hof van Cantrijn is een nieuwbouwproject in Breda. De 26 woningen worden ontwikkeld volgens een innovatief en duurzaam woningbouwconcept. Uniek is de industriële wijze waarop de woningen tot stand komen: de woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is alleen nog een kwestie van monteren. De woning wordt in 1 dag compleet wind- en waterdicht op de bouwlocatie gemonteerd, waarna de afbouw van de woning kan beginnen.

Hoogwaardige afwerking
Wonen in een woning in Hof van Cantrijn is comfortabel en onbezorgd wonen in een onderhoudsarm huis met een hoogwaardige afwerking. Van de compleet ingerichte keuken tot de luxe badkamer en van triple beglazing tot kunststof buitenkozijnen: alles is erop ingericht om uw woonbeleving zo aangenaam mogelijk te maken. Ook buiten. De tuin wordt op hoogte afgewerkt en opgeleverd met grote garage gelegen naast het huis, tegelpad, privéterras en erfafscheiding.

Topkwaliteit van binnen en buiten

Een volledig afgewerkte woning

Het filmpje geeft een goed beeld van de technische opbouw en materialen die in de woning gebruikt worden. In Hof van Cantrijn zijn de woonkamers dankzij de standaard uitbouw ruimer dan in dit filmpje getoond en bovendien voorzien van dubbele openslaande tuindeuren.

Woonkamer
De tuingerichte woonkamer met open keuken is ruim en licht en standaard uitgerust met vloerverwarming. Naast aangename warmte zorgt dit voor extra inrichtingsvrijheid, doordat de kamer geen radiatoren heeft. De woonkamer heeft meerdere lichtpunten, dubbele stopcontacten, twee aansluitingen voor internet en tv, een thermostaat voor de temperatuurregeling en een CO2 sensor. De woonkamer is extra ruim omdat alle woningen in Hof van Cantrijn standaard al worden voorzien van een uitbouw van 2,1m. diep over de volle breedte van het huis.

Vloer
De vloer van de woonkamer is voorzien van vloerverwarming en is standaard afgewerkt met een esthetische, duurzame en onderhoudsarme PVC vloerafwerking. Woonklaar!

Wanden
Net zoals in de gehele woning zijn ook in de woonkamer de wanden netjes behangklaar en gesausd afgewerkt. Nagenoeg klaar voor bewoning. Voor een eindafwerking naar eigen smaak kunt u de wanden nog eens sauzen of behangen.

Plafond
Het plafond is afgewerkt met een spuitverf, de naden in het plafond blijven zichtbaar. Er zijn diverse lichtpunten in het plafond opgenomen.

Trapkast
De trapkast (kast onder de trap) in de woonkamer zorgt voor extra praktische bergruimte. Doordat deze ruimte onderdeel is van het bouwdeel ‘trappenunit’, heeft de trapkast geen vloerverwarming.

Luxe keuken, compleet ingericht

De keuken aan de voorzijde van de woning staat in open verbinding met de woonkamer. De luxe keuken wordt gebruiksklaar opgeleverd en is voorzien van A-merk apparatuur zoals een royale koel-/ vriescombinatie, een combimagnetron, easy touch inductiekookplaat, roestvrijstalen afzuigkap met halogeenverlichting en vaatwasser. De keuken heeft een praktische indeling en kenmerkt zich door de toepassing van mooie, duurzame en onderhoudsarme materialen.

Slaapkamers met vloerverwarming

Slaapkamers
Op de eerste verdieping heeft de woning drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde. Eén ligt aan de voorzijde van de woning. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn netjes afgewerkt en de vloeren zijn bekleed met fraaie en onderhoudsarme PVC-vloerbekleding. Naast de reguliere stopcontacten heeft de hoofdslaapkamer een data-aansluiting.

Stille trap
De betonnen trappen naar de eerste verdieping en naar de zolder vormen samen met de leidingschacht één bouwelement. Deze unit is als één geheel in de woning opgenomen. De trapconstructie zonder houten onderdelen resulteert in fluisterstille trappen. Beide trappen zijn afgewerkt met duurzame, onderhoudsarme vloerbekleding en voorzien van houten witgelakte wandleuningen.

Luxe badkamer en toilet
met A-merk inrichting

Uw woning wordt opgeleverd inclusief hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Dat betekent dat uw badkamer en toilet al af is vanaf dag één. Zodra u de sleutel heeft, kunt u dus direct heerlijk douchen. Heerlijk toch? De wanden en het plafond van de badkamer bestaan uit aluminium sandwichplaten met een kern van MDF. De vloer is afgewerkt met keramische tegels. De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien: een fraai badmeubel met een dubbele wasbak, een designradiator en roestvrijstalen accessoires.

De woongereedpakketten van Hof van Cantrijn

 

Hof van Cantrijn heeft voor de twee-onder-een-kapwoningen een Woongereedpaket samengesteld. Standaard is uw woning al in de V.O.N. prijs voorzien van:

  • Praktisch ingedeelde keuken met luxe inbouwapparatuur (energielabel A) 
  • Een PVC-vloer en wit gesausde wanden op de begane grond en eerste verdieping 
  • Antraciet vloerbedekking op de trappen
  • Badkamer met luxe sanitair, een fraai badmeubel, een designradiator, een glazen douchewand en hoogwaardige vloertegels
  • Antraciet tapijttegels op de zolderverdieping
  • Tuin op hoogte afgewerkt met terras, een tegelpad, erfafscheiding en een grote houten berging

Kies uw stijl
Natuurlijk kunt u uw eigen keuzes maken qua stijl. Zo wordt uw nieuwe woning ook echt uw thuis, met alles helemaal fris en splinternieuw én helemaal in uw eigen smaak en stijl.

Meerwerkopties
Hof van Cantrijn biedt u tevens een aantal meerwerkopties aan: 

  • 3 optionele Woongereedpakketten met daarin een andere keuken, een andere kleur PVC-vloer en een andere kleur vloerbekleding 
  • Een aantal aanvullende opties voor de badkamer en het toilet 
  • Buitenverlichting
  • Dakkapel