Nul-op-de-meter woningen
Met zeer lage energiekosten

De woningen van Hof van Cantrijn zijn all-electric, energieneutraal en nagenoeg allemaal Nul-op-de-meter en daarmee klaar voor de duurzaamheidseisen van de toekomst.

Comfortabel en duurzaam
Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap combineren met de nieuwste technieken en installaties. Hierdoor worden duurzaamheid en wooncomfort gegarandeerd. De woningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzien van uitstekende isolatie. Door de innovatieve energievoorziening en Nul-op-de-meter kunnen de energielasten lager uitvallen of geheel op nul uitkomen. Binnen Hof van Cantrijn worden alle woningen gasloos en nagenoeg Nul-op-de-meter gebouwd (met uitzondering van de bouwnummers 16, 17 en 25). Dit houdt in dat je woning in basis net zoveel energie opwekt als dat het nodig heeft en voldoet hiermee al aan de voorgenomen klimaateisen voor 2050.

Nu al genieten van het comfort!
2050 klinkt nog heel ver weg. Maar zolang hoef je niet te wachten om van het comfort te kunnen genieten. Eén van de kenmerken van een Nul-op-de--meterwoning is namelijk de uitstekende isolatie van de gevels, vloer en het dak. Dat houdt in dat je het in de winter aangenaam warm zult hebben, terwijl je woning je in de zomermaanden juist heerlijke verkoeling biedt. Dit komt niet alleen door de uitstekende isolatie. Ook de ventilatie speelt hierbij een belangrijke rol en zorgt voor voldoende frisse lucht, zonder dat je een raam open hoeft te zetten. De warme zomerzon blijft dus lekker buiten! De vloerverwarming in de woning zorgt er tenslotte voor dat je elk seizoen van een heel prettig binnenklimaat geniet.

Lagere woonlasten
Het gebruik van de verwarming, ventilatie en het warmwater- en stroomverbruik vragen natuurlijk aardig wat energie. Hiervoor zijn alle woningen voorzien van voldoende zonnepanelen, welke energie aan je woning leveren. Jouw woning is dus volledig elektrisch! Niet alleen je energielasten vallen lager uit, ook je maandelijkse hypotheek-termijn wordt gunstig beïnvloed. Verschillende banken stimuleren energiezuinige maatregelen met een specifieke groene hypotheek of aantrekkelijke hypotheekkorting. Je hypotheekadviseur kan je hierover van alle informatie voorzien.

Kortom, door de duurzame toepassingen woon je in een toekomstgerichte woning met optimaal wooncomfort, draag je een steentje bij aan een beter milieu en betaal je ook nog eens lagere woonlasten!

NUL OP DE METER